Локація

Новий офіс має знаходитися в зручній відстані для ваших співробітників, клієнтів та постачальників. Хорошою ідеєю буде вибір локації поблизу центру або історичної частини міста. Не забувайте перевірити зручність транспортного сполучення – ідеальний офіс має знаходитись не довше, ніж в 10 хвилинах пішки від найближчої станції метро.

Видимість та доступність

Найкраще проблему “видимості” вирішують популярні бізнес-центри, які дозволяють клієнтам доповнювати екстер’єр власними рекламними вивісками.
Закритий та дещо “масонський” простір ідеально підходить для тематичних закладів, а ось для IT або сервісної компанії може стати прокляттям.
Після вибору офісу,  не забудьте додати адресу вашої компанії до Google Maps, щоб ваші клієнти, кур’єри та співробітники змогли скласти зручний маршрут. 

Інфраструктура

• Наявність кафе під різноманітні бюджети.
• Банки та поштові відділення.
• Фітнес-зали.• Cупермаркети.
• Кав’ярні.
• Поліграфія.
• Парковка для автомобілей та велосипедів.

Простір, що вимагає мінімального догляду

Якщо ви відкриваєте новий філіал або запускаєте свій новий проєкт, вкрай важливо обрати офіс хоча б з базовим косметичним ремонтом, щоб доцільно витрачати початкові інвестиції.
Будьте пильні щодо перевірки стану будівлі – позбавте себе майбутніх проблем, що стосуються опалення, монтажу технологій та обслуговування.Менеджер з лізингу повинен провести разом з вами ретельне обстеження, щоб ви могли оцінити не тільки структурну цілісність будівлі, а й якість електроенергії, опалення, кондиціонування та сантехніки.
Оцініть, де слід розмістити проводку та кабелі. Переконайтеся, що ви зможете вдало заряджати свою надпотужну техніку та чи може бути цей процес забезпеченим резервним постачанням у разі надзвичайної ситуації.

Комфорт

Перевірте розташування вікон: чи достатньо природного світла надходить у будівлю в основних робочих зонах.
Вигадливі кути та заокруглені стіни додадуть певну динаміку будь -якому офісу, але можуть обмежити місце для столів та місць зберігання.
Розраховуйте на те, що ваш бізнес, і в тому числі, кількість ваших співробітників буде зростати – місця має вистачити всім. 


Бізнес-центр “Іллінський” створювався для допитливих, працьовитих та товариських підприємців з великими мріями. Для людей, які хочуть зосередитися на створенні чудових інноваційних продуктів та корисного бізнесу.

Щоб успішно вести справу, потрібно поставити перед собою мету. А щоб мета була доступною – ми створили для вас вигідні умови.

Кожен сантиметр простору в нашому бізнес-центрі готовий до старту ваших робочих процесів.

Та якщо хочеться чогось незвичайного-корпоративного-як-в-офісі-Google, ми завжди готові запропонувати вам індивідуальні послуги.

Пам’ятайте, що офіс — це візитівка вашої компанії.

БЦ «Іллінський»
Київ, вул.Ільїнська, 8
м. Контрактова площа

Tел: (044) 344 06 34
Email: orenda@illinsky.com.ua